New Single : Everything Is Different Now – Yellow Pearl

In 2006 Yellow Pearl released their Album “The Rebel In You” featuring the beautiful song “Everything Is Different Now”. The topic fits with the Corona Crisis, so the band decides to release the track as a Single.

View this post on Instagram

Yellow Pearl komt met muzikaal hart-onder-de-riem: Everything is Different Now De huidige omstandigheden veranderen zo snel, dat we het nauwelijks nog bij kunnen benen. Het ene nieuwsbericht volgt het andere op. Nieuws van vanochtend is ‘s middags alweer achterhaald. Maar 1 ding is duidelijk: álles is nu anders. De heren van Yellow Pearl zijn heus geen profeten, maar hun song Everything is Different Now is nu wel heel actueel. Als gebaar in deze malle tijden, waarin iedereen wordt overstelpt met nieuws, nepnieuws en meningen, brengt Yellow Pearl op 27 maart 2020 ‘Everything is Different Now’ als single uit. Voor jou. Zomaar. Om van te genieten, je aan op te laden of om te delen. Via de link in de bio kun je de single nu pre-saven. Zodra hij beschikbaar wordt op Spotify wordt hij automatisch aan je bibliotheek toegevoegd. Enjoy & stay safe! YP #corona #coronacrisis #music #single #newmusic #band #rock #pop #artistoninstagram #dutch #help #flattenthecurve

A post shared by Yellow Pearl (@yellowpearlmusic) on

LISTEN @ SPOTIFY

BUY @ AMAZON / ITUNES

Everything Is Different Now – Single March 27, 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: