Nieuwe Single : Zon – #Zingcoronadewerelduit – Kenny B, Gordon, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Brainpower, John West, Thomas Berge, Patricia van Haastrecht, Trijntje Oosterhuis, Tommie Christiaan, Mike Peterson, Guido Spek, Paul Morris, Niels Schlimback, Melissa Sneekes, Vajen van den Bosch, Des’ray, Silver Metz & Kim-Lian

Kenny B, Gordon, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Brainpower, John West, Thomas Berge, Trijntje Oosterhuis, Tommie Christiaan, Mike Peterson, Guido Spek, Paul Morris, Niels Schlimback, Melissa Sneekes, Des’ray, Silver Metz & Kim-Lian zingen Corona samen de wereld uit met dit liedje.

MEER NIEUWE MUZIEK: http://www.MAGICMUSICMAGAZINE.com

LUISTER @ SPOTIFY

KOOP @ AMAZON / ITUNES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: